T.E:A.M

Tips til næste fest

Del
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

TIP 1: Vælg det rigtige outfit

Åh, der er ikke noget værre end at møde op til en fest og føle sig som et pyntet juletræ i et hav af sort – eller omvendt: som en grå mus til et gallabal! Spørg andre, der kommer til festen, hvad de har tænkt sig at have på, så du kan tune dit look og ikke risikerer at dukke op totalt over- eller underdressed.

 

TIP 2: Gå ikke i panik!

Julefrokosten rykker ubønhørligt tættere på, og du har stadig ikke festblikket derhjemme. Og så går du i panik og køber noget, du kun får brugt én gang og ikke rigtig føler dig særlig godt tilpas i. Lad være! Brug i stedet noget hjemme fra butikken eller lån en kjole af en veninde, hvis den skal være ny – og pimp den så med fede accessories!

 

BONUSTIP: hvis du bruger det tøj, du allerede har og ved, når du skal til fest, er du sikker på at føle dig godt tilpas i det – og når du er afslappet, er din udstråling meget bedre!

TIP 3: Få den perfekte figur

– snyd dig selv stram og slank med shapewear. Alle de kendte bruger det, og det er den hurtige måde at fjerne uønskede dele og få tøjet til at sidde pænere. Husk, at hudfarvet shapewear er mest praktisk under hvide eller lyse kjoler (selvom sort kan være en lille smule pænere … især hvis du skal smide tøjet ud for nogen senere).

Denne artikel er skrevet af Blondinemor og Sara C, (scforum.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv til os for info og meget mere
Seneste indlæg